FEEL FREE TO CLICK MY NUFFNANG YER...TQVM :)

Feb 19, 2012

Milk A Deal Session : Sports Planet

As salam guys..........


Kita mukadimah dulu.

Tengah menaip ni, ekceli perut saya meragam. Menggatal pekena pil jamu kan mlm tadi. So, startlah memulas. Pastu takut gi toilet. Gara² ceghita mistik. dahlah saya tengah PMS, huh, cari pasal lah ko Nad.


Lepas bergosip di pagi hari sembari bersarapan, so singgah ke admin jap nak tanye someone kot² ade tak yg kenal utk jd babysitter only for 2 days je. Ade payment tau. Korang nak? Dalam kepala, asyik memikiran mau tanye student T-Gas kot-kot ade sesapa dia kenal.

Masuk admin, terus terserempak dengan beliau tp beliau pohon izin ke toilet dulu. A few minutes, beliau muncul sambil menguak sedikit pintu masuk. Maka bermulanya operasi mistik.

"Eh, tgh dalam toilet tadi ade dengar bunyi orang tarik flush, ade bunyi message tapi takde plak dengar bunyi org guna air ", beliau membebel sendirian. Saya kat kusyen seakan empuk tp malu nak empuk ni sedikit hairan kepelikan. Terus teringat story sorang staff Akaun di mana terdengar pili air berbunyi tapi tiada orang. Juga dari toilet yang sama. Toilet area admin. Saya terus pk positif. Maybe bunyi dari toilet sebelah (lelaki) kot. So, beliau ajak saya ke toilet. Tengok 'sapa' di dalam toilet tersebut.


Setiba di toilet...

Saya biarkan beliau masuk. Haha, pepe, sempat aku ca alif but dulu kan. Kakaka. So, beliau sempat memposingkan diri di sebalik cermin toilet. Sesambil tuh, aku tengok ko, ko tengok aku. Mananya, tarak pun. Tengah kekompiusan itew, tetiba flush berbunyi, pe lagi, mana member, mana kawan, mana teman, terus aku cabut. Dahlah beliau sedang mengalami kesalahan urat kaki. Alah, terseliuhlah senang cakap. Terkedek² nak cabut lari sambil ketawa terbahak².

Beliau masih tak puas hati terus ajak sorang lagi teman. Minta dia tolong tolakkan pintu tersebut. So, kami bertiga pergilah, baru je si teman ni nak menolak, sekali lagi flush berbunyi, saya yang dah bersedia utk mencabutkan diri terus berlari² anak blah. Si teman ni dahlah kurus cekeding selamba badak dia jek tarik baju member yang terhencut² kaki tu nak selamatkan diri. Semua pakat cabut lari.

Masih tak puas hati ajak mangsa ke-4, wah, ni berani sket. Masuk jek toilet terus je sound, sape weh kat dalam. On that time barulah kedengaran air dari pili air berbunyi. Haih, mau main² ya. So, makanya, bagi mempositifkan circumstances, mangsa ke-4 buat konklusi bahawa, maybe cleaner kot tengah mencuci lobang jamban tak?

Misteri nusantarakucaca btol.

Wahhhhhhhhhh, kemain panjang saya nye mukadimah nak mengiklankan Milk A Deal wat pertama kalinya since berblogging ni kan.

Wokehlah. My husband gila futsal. Also me but i have no chance to join this game. Did i good enough to playing futsal? Haha... sila btolkan grammar saya.

Well, konon nak mengsurpisekan Mr Hubby tp nan hado bila tengok promotion semuanya sekitar Klang Valley a.k.a Lembah Klang. Nop Mid Valley yer anak².

Ade dah akaun Milk A Deal? Takde buat cepat. Rugi tak ade satu akaun. Semua promotion harga tiptop n gila kentang putar kata ko.

So, kali ni adalah...


RM50 instead of RM120 for 1-Hour Futsal Time at Sports Planet, 4 Locations [Up to 58% OFF]

Hah, sound interesting right?

So, pe benefit anda akan dapat?

1-Hour Futsal Session

Highlights

  • Redeemable at 4 locations (Subang Grand, Kota Damansara, Shah Alam & Ampang)
  • Excellent pitch conditions, facilities, security, booking systems, membership privileges, strategic partnerships and promotions, etc
  • Offer facilities to companies seeking to capture a massive audience through futsal tournaments or promotional road shows via a singular central contact

Conditions

  • Redemption Period: 25 February 2012 - 8 April 2012
  • Unlimited Purchase & Redemption per person
  • Estimated duration of service: 1 hr
  • Vouchers cannot be combined for extra time. Additional hours are charged at normal price
  • Redemption Hours:
    • Monday - Thursday (10am - 7pm)
    • Friday - Sunday (9am - 7pm)
    • Including weekends & public holidays
  • Reservations must be made at least 3 days in advance. Please call the respective branches to make your reservation
  • Bookings are subject to availability. Book for a slot early to avoid any disappointment
  • Offer is only valid for normal futsal pitch. Not applicable for international FIFA pitch
  • Voucher code must be provided when making bookings. Printed voucher must be produced on redemption
  • How to redeem this deal:
    • 1) Buy this voucher
    • 2) Get your voucher in your account ie "My Vouchers" on MilkADeal
    • 3) Call preferred branch of Sports Planet to make your reservation
    • 4) Present your printed vouchers
    • 5) Let the games begin!
  • See the rules that apply to all deals.

When you asked me out for a practice session, I didn't think it would be us sitting on my couch, waving our Wiimotes around as we passed the ball on Winning Eleven.

What happened to sunlight? The smell of fresh grass? Sure, it's been pouring incessantly for days but there are other options, aren't there?

You know what, come with me to Sports Planet. Let's round up the usual gang and hog the turf to practice our dribbles and feints. Afterall, with the Euro 2012 a mere four months away, we need to get our skills down pat so we can show them off. We might not have Christiano Ronaldo's washboard abs, but what he can do, so can we.

'Like' Sports Planet's Facebook Page here.

Area Kota Damansara

Area Ampang

Area Subang Grand

Area Shah Alam


Gong Badak Sports Planet are not allowed yeh. hahah.


So, pe laie, klik lah Milk A Deal for Sport Planet Promotion to play² yow...





Yang benar, benar dan benar-benar, benar...
♥♥♥ T.E.F.i.N ♥♥♥

3 comments:

Thanks buddy and anonymous also...

Makluman Kepada DISTURBER yang gemar ANNOYING.

Penafian @ Pemberitahuan...

Makluman kepada semua

PEMBACA SETIA saya (kalau adalah. Hehe) n also my SILENT READER (yelah dah xboleh nak ganggu i guna anonymous kat commentkan, so terpaksalah DECIDE jd silent reader jek, huhu... so good luck too lah yer. Selagi rase panjang umur nak mengganggu hidup orang. OBSERVElah selagi MAMPU n jgn sampai bahankan saya. So, sure x takutkan jika diri anda xsempat pohon MAAF) n also yang menganggap diri kerdil saya ni sebagai MUSUH kepada diri anda sendiri, yang bahawasanya…

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Bukan lagi Finger Note's - kini notapuan – nad Blog ini tidak boleh ditiru mahupun diplagiat, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Tuan Empunyer Bukan lagi Finger Note's - kini notapuan - nad.

Juga dimaklumkan dan diperingatkan sekali lagi bahawa apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi seperti mencanang perkara yang tidak baik, buruk, memalukan, mengaibkan berkenaan perihal diri saya juga seluruh keluarga kaum kerabat saya di blog kepunyaan anda (termasuk laman sosial yang lain), sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik (media elektronik) termasuk di media massa, adalah melakukan suatu kesalahan, TINDAKAN BOLEH DIAMBIL mengikut akta

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. If terasa DIVA n BERKUASA sgt nak menganggu n mencuba sesuatu yang membuatkan saya tak akan sesekali menimbangtara untuk mengambil TINDAKAN terhadap anda, dipersilakan. If you are PLAYING FOR KEEPS, so, pleased. I will do a same thing. So, good luck!

Sesungguhnya, setiap gerak geri buruk anda yang cuba bersikap

PENGGANGGU boleh dikesan secara terus. Harap Maklum n beware.

\('c*)v :: Peace no war n

u ollsss.

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

BAHAGIAN X - AM Bab 2 - Kesalahan Dan Penalti Tambahan

Seksyen 233. Penggunaan tidak wajar kemudahan rangkaian atau perkhidmatan rangkaian, dll.

(1) Seseorang yang—

(a) dengan menggunakan mana-mana kemudahan rangkaian atau perkhidmatan rangkaian atau perkhidmatan aplikasi secara sedar—

(i) membuat, mewujudkan atau meminta-minta; dan

(ii) memulakan penghantaran,

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau

(b) memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik,

adalah melakukan suatu kesalahan—

(2) Seseorang yang secara sedar—

(a) dengan menggunakan suatu perkhidmatan rangkaian atau perkhidmatan aplikasi memberikan apa-apa komunikasi lucah bagi maksud komersial kepada mana-mana orang; atau

(b) membenarkan suatu perkhidmatan rangkaian atau perkhidmatan aplikasi di bawah kawalan orang itu untuk digunakan bagi suatu aktiviti yang diperihalkan dalam perenggan (a),

adalah melakukan suatu kesalahan.

(3) Seseorang yang melakukan suatu kesalahan di bawah seksyen ini apabila disabitkan boleh didenda tidak melebihi lima puluh ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan hendaklah juga boleh didenda selanjutnya satu ribu ringgit bagi setiap hari kesalahan itu diteruskan selepas pensabitan.

sumber rujukan dari http://www.skmm.gov.my/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...